Kulmakarvojen muotoilu vaihe vaiheelta. Valitsetko pinsetit, langan vai vahauksen?

Kulmakarvojen muotoilu vaihe vaiheelta. Valitsetko pinsetit, langan vai vahauksen?

Kuinka sinun tulisi nyppiä kulmakarvasi, jotta saisit muodikkaan, mutta myös kasvojesi piirteisiin sopivan lopputuloksen? Miten tällainen muotoilu toteutetaan mikä menetelmä kannattaa valita, jotta et pety valmiiseen ilmeeseen? Onko parasta valita pinsetit, lanka vai kenties vaha kulmakarvojen muotoiluun? Tässä on oppaamme kulmien muotoiluun ja huolitteluun!

Kulmien muotoilu - miten se tehdään oikein?

Jotta voit muotoilla kulmasi oikein, sinun on noudatettava muutamia perussääntöjä, jotta kulmasi näyttävät virheettömiltä ja voit välttää ikävät kauneusmokat. Muista ensinnäkin poistaa vain harhailevat kulmakarvat kulmakarvojen alareunan alapuolelta. Nypi vain yksittäisiä karvoja, jotka kasvavat ylemmän kulmalinjan yläpuolella. Muista kuitenkin, ettet häiritse luonnollista kulmakarvojen muotoasi. Yläkulmalinjan liiallinen nyppiminen voi johtaa vääriin mittasuhteisiin, kulmien epäsymmetriaan ja siihen, etteivät kulmakarvat yksinkertaisesti sovi kasvojesi muotoon. Valitettavasti kulmakarvojen yläosan muotoilussa tehtyjä virheitä on vaikea korjata myöhemmin.

Paksut kulmakarvat näyttävät upeilta ja tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen, mutta sotkuiset kulmakarvat tai toisiinsa kiinni kasvaneet kulmat eivät enää näytä viehättäviltä, sillä ne saavat sinut näyttämään aina vihaiselta. Ohuen ohuet kulmakarvat, jotka olivat supermuodikkaita 1990-luvulla, eivät myöskään tee kasvoillesi hyvää. Ohuiden kulmakarvojen trendi on jo kauan sitten kadonnut, sillä ne tuskin sopivat kenellekään. Luonnollisen muotoiset ja siistit kulmat sen sijaan ovat nykyään muodissa, ja ne sopivat useimpien kasvojen muotoon hyvin. Miten muotoilla kulmakarvat oikein? Paras tapa on jättää ne näyttämään luonnollisilta ja kauniisti rajatuilta. Parasta on yrittää säilyttää niiden alkuperäinen muoto ja vain hellästi määritellä niiden oikeat ääriviivat.

Miten sovittaa kulmakarvat kasvojen muotoon?

Kulmien sovittaminen kasvojen muotoon on avainasemassa niiden muotoilussa - vain silloin ne voivat näyttää todellakin virheettömiltä. Älä siis sorru alati muuttuviin kulmatrendeihin. Kulmakarvojesi pitäisi sopia sinulle, ei uusimmille trendeille. Miten saavutat täydellisen kulmakarvojen muodon, joka imartelee kasvojen muotoasi ja peittää mahdolliset epätäydellisyydet?

Parhaat muotoilutavat, jotka täydentävät kasvojesi muotoa

Kuinka nyppiä kulmakarvat: tee se itse vai antaako kosmetologin hoitaa homma?

Yleisesti ottaen voit nyppiä kulmakarvat itse melko huoletta, mutta kannattaa muistaa, että virheitä on vaikea välttää. Jos nypit kulmasi väärin, saatat häiritä kasvojen mittasuhteita ja luoda karikatyyrimäisen ilmeen. Liikaa nypityt kulmakarvat ovat todellinen painajainen, sillä ne saavat kasvosi näyttämään jatkuvasti hämmentyneiltä. Jos sinulla on vaikeuksia kulmakarvojesi kunnollisessa rajaamisessa, tee se ammattitaitoisen kosmetologin avustuksella. Hän antaa kulmillesi täydelliset mittasuhteet. Sen jälkeen on helpompaa ylläpitää kulmien oikeaa muotoa - sinun tarvitsee vain nyppiä yksittäiset, uudelleen kasvavat kulmakarvat pois.

Kulmien nyppiminen - investoi hyviin pinsetteihin

Miten nyppiä kulmakarvat mahdollisimman vaivattomasti kotona? Valitse ensinnäkin hyvät pinsetit! Valintasi ei saa olla sattumanvarainen. Pinsettien kärkien tulisi olla teräviä ja reunojen tulisi osua täydellisesti toisiinsa, jotta ne tarttuvat jokaiseen karvaan, myös niihin lyhyimpiin. Hyvissä pinseteissä on ergonominen muoto, eivätkä ne ole liian isot, joten ne sopivat hyvin käteesi. Mattapintainen pinnoite toimii parhaiten, joten pinsetit eivät pääse karkaamaan kädestäsi toimenpiteen aikana. Paksuilla pinseteillä on vaikea tarttua ja nyppiä kulmakarvoja, ja ne puristavat usein ihoa, mikä voi aiheuttaa voimakasta ärsytystä. Tartu karvoihin kärkien välissä ja nypi ne ulos lujalla ja voimakkaalla liikkeellä. Jos et ole varma, pitäisikö karva poistaa vai jättää se, on parasta antaa sen olla, jotta vältät aukkojen muodostumisen kulmakarvoihisi. Yritä saada kulmakarvojen loppu kapenemaan tasaisesti - hännän tulisi olla ohut ja piikkimäinen.

Pinsetit. Miten nyppiä kulmakarvat oikein?

Kulmien nyppiminen on yksi yleisimmistä toimenpiteistä, jotka voit tehdä itse. Miten nyppiä kulmakarvat kotona, jotta ne näyttävät siisteiltä ja muodokkailta ja sopivat kasvojen muotoon? Kulmakarvojen oikeiden mittasuhteiden määrittämiseen on olemassa menetelmä. Tarvitset vain ohuen ja pitkän tikun - myös lyijykynä tai meikkisivellin toimii apuvälineenä.
Aseta tikku nenän sivulle ja pidä sitä vinossa kohti silmän sisänurkkaa. Se ei saa olla silmän alueen yläpuolella. Kohdassa, jossa tikun reuna osuu kulmarajaan; tämä on kulmakarvojen alku ja sen pitäisi olla lähtökohtasi. Pidä tikkua seuraavaksi nenän sivulla, suoraan ylöspäin silmän yli, ja kohdassa, jossa se osuu otsalohkoon, on kaari. Lopuksi aseta tikku nenänreunaan ja kohdista se silmän ulkokulmaan löytääksesi kulmakarvojen hännän.

Miten löydät oikean kulmakarvojen muodon - 3 viivan menetelmä

Kulmien nyppiminen vaihe vaiheelta

Miten nyppiä kulmakarvat välttääksesi ikävät mokat? Tutustu vaiheittaiseen ohjeeseemme pinsettejä käyttäen.

1. Puhdista iho - kasvojen ja kulmakarvojen alueen on oltava puhtaat ja rasvattomat. Kulmakarvat kannattaa nyppiä esimerkiksi suihkun jälkeen, kun iho on pehmeämpi - näin toimenpide on vähemmän kivulias. Muista: nypi kulmakarvat päivänvalossa, mieluiten ikkunan äärellä ja käytä suurentavaa peiliä.

2. Harjaa kulmakarvat kulmaharjalla tai mieluiten pehmeällä spooliella. Kampaa karvat ylöspäin, kohti ohimoita.

3. Määritä kulmakarvojen alku, kaari ja loppu ja hahmottele kulmakarvat nuden sävyisellä kulmakynällä. Näin voit hahmottaa paremmin, miltä kulmakarvasi näyttävät toimenpiteen jälkeen. Jos ne ovat mielestäsi liian kapeat tai liian paksut - pyyhi ääriviivat pois ja toista, kunnes saat unelmiesi ilmeen.

4. Tartu nyt pinsetteihin. Nypi karvat ulos lujalla liikkeellä niiden kasvusuunnan mukaisesti. Voit lievittää kipua pitämällä jääkuutiota iholla juuri ennen toimenpidettä. Muista nyppiä vain kulmakarvojen alareunaa. Voit poistaa harhailevia karvoja vain ylälinjan yläpuolelta.

5. Muista säilyttää oikea kulmakarvojen symmetria. Kun kyse on nyppimisestä, vähemmän on enemmän - jos karva kasvaa hahmotellun muodon sisällä ja olet epävarma, pitäisikö se poistaa - on parasta antaa sen olla. On parempi tehdä tarvittaessa korjauksia toimenpiteen jälkeen kuin altistaa itsesi liialliselle kulmien nyppimiselle. Voit nyppiä karvoja vuorotellen, kerran toisesta kulmakarvasta ja kerran toisesta - näin saat ne näyttämään täysin symmetrisiltä.

6. Astu pois pienen peilin ääreltä ja katso itseäsi suuremmasta peilistä: kulmakarvojesi pitäisi näkyä selvästi sen edessä ojennetun käden etäisyydellä. Älä kiirehdi, säilytä malttisi ja muista varmistaa oikea symmetria, jotta lopputulos onnistuu.

Miten nyppiä kulmakarvat ilman pinsettejä?

  • Lankaus

Tiesitkö, että kulmakarvojen nyppiminen pinseteillä ei ole ainoa mahdollinen tekniikka? Aasialaiset ovat käyttäneet yksinkertaista puuvillalankaa karvojen nyppimiseen vuosisatojen ajan. Tämä tekniikka tunnetaan nimellä lankaus. Kuinka poistaa ei-toivotut kulmakarvat langalla?

Ota noin 40 cm pitkä lanka ja taita se kahtia. Sido päät niin, että ne muodostavat silmukan, ja pujota sitten molempien käsien sormet silmukan läpi. Kierrä lanka niin, että keskelle muodostuu kiertymä. Pidä lanka molemmissa käsissä ja siirrä kiertymää vuorotellen kerran toiselle ja taas toiselle puolelle. Silloin karvoja joutuu lankojen väliin ja lanka tarttuu niihin nyppäisten ne pois tyvestä saakka. Kulmakarvojen lankaus vaatii harjoittelua, mutta kun opit sen, huomaat, että se on nopein ja tarkin menetelmä kulmakarvojen poistoon!

Nainen, jolla on kulmakarvojen pujotusprosessi

  • Vahaus

Vahaus on suosittu kulmakarvojen poistomenetelmä, jota tarjoavat lähes kaikki kauneushoitolat.

Se on suosittu, koska se on vähiten kivulias ja erittäin nopea karvanpoistomenetelmä. Uudelleenkasvavat karvat yksinkertaisesti nypitään kerralla pois yhdellä nopealla vedolla. Tätä menetelmää ei kuitenkaan suositella kotikäyttöön. Tämä johtuu siitä, että se vaatii oikeat työkalut, valmistelut ja tekniikan tuntemuksen. Kulmavahan lämpötilan ja koostumuksen on oltava sopiva, jotta karvoja voidaan irrottaa. Ilman taitoa ja kokemusta on valitettavasti helppo polttaa herkkä iho silmien ympärillä.

Punoitus kulmakarvojen nyppimisen jälkeen. Miten siitä pääsee eroon?

Kulmien nyppimisen jälkeen voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Tämä normaali oire häviää melko nopeasti. Jos haluat lievittää näitä vaikutuksia, aseta kulmakarvojen päälle kylmäpakkaus: kääri pari jääkuutiota liinan sisään tai jäähdytä kunnolla jade-kasvorulla jääkaapissa ja paina se sitten varovasti iholle. Jos ärsytys jatkuu, voitele ärtynyt alue pantenoli- tai allantoiinivoiteella.

Yleisimmät virheet kulmakarvojen nyppimisessä

KULMAKARVOJEN MITTASUHTEET - liian paksut tai liian ohuet kulmakarvat. Tämä on yleinen virhe, jonka seurauksena syntyy liian nypittyjä kulmakarvojen häntiä, mikä häiritsee kasvojen oikeita mittasuhteita.

ERITTÄIN OHUET KULMAKARVAT - tämä oli 1990-luvun kirous. Onneksi nykyään äärimmilleen nypityt kulmakarvat eivät ole enää muodissa, vaikka jotkut naiset edelleen muotoilevat kulmiaan näin. Valitettavasti ne eivät tee kasvoillesi mitään hyvää, ja niiden rajaaminen tummalla kulmakynällä luo karikatyyrimäisen ilmeen.

YHTEEN KASVANEET KULMAT - se, että Frida Kahlo turvautui tähän tyyliin, ei tarkoita, että sinunkin kannattaisi kokeilla sitä. Yhteen kasvaneet kulmakarvat eivät tee ilmeellesi mitään hyvää, sillä se saa sinut näyttämään vihaiselta ja saa piirteesi näyttämään terävämmiltä.

YLINYPITTY KULMAKARVOJEN SISÄKULMA - liian nypitty kulmakarvojen väli luo epäsuhtaa nenän, silmäkulman ja kulmakarvojen kaaren välille. Tämä virhe tehdään usein nyppimisen jälkeisten korjausten yhteydessä. Joskus voit mennä liian pitkälle ja saada vahingossa aikaan jatkuvasti hämmentyneen ilmeen.

Apua, nypin kulmakarvoja liikaa!

Näin käy jopa niille, jotka ovat jo taitavia kulmakarvojen nyppimisessä. Joskus kiireestä tai kärsimättömyydestä johtuen nyppäämme 2 tai 3 karvaa liikaa ja luomme kulmakarvoihin harvoja alueita, jotka eivät valitettavasti näytä hyvältä. Mitä sitten? Miten saada kulmakarvat kasvamaan nopeammin takaisin? Tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu - hanki hyvä kulmaseerumi, kuten Nanobrow'n seerumi. Säännöllisesti käytettynä se saa karvat kasvamaan takaisin hetkessä, mutta lisäksi se hoitaa, ravitsee ja vahvistaa niitä juurista lähtien. Nanobrow'n kulmaseerumi on nopea ja loistava tapa saada kauniit ja paksut kulmakarvat, joita voit muotoilla mielesi mukaan!

Ennen kuin kulmasi kasvavat takaisin, voit kuitenkin peittää mahdolliset puutteet meikillä! Tartu laadukkaisiin kulmameikkituotteisiin, kuten kulmakynään, kulmatussiin tai pomadeen, joiden avulla voit täyttää kulmasi täsmällisesti. Tämän ansiosta et edes huomaa, kun kulmakarvasi kasvavat takaisin ja niistä tulee taas terveet, kauniit ja vahvat!

Kirjoita kommentti. Se julkaistaan heti kun valvoja hyväksyy sen.
Tietosuojaseloste

Verkkosivustomme käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä ulkoisten työkalujen vuoksi. Mikäli käyttäjä ei anna suostumustaan, käytetään ainoastaan välttämättömämpiä evästeitä. Voita koska tahansa muokata selaimesi asetuksia. Annatko suostumuksesi evästeiden käyttöön?

Tietosuojaseloste